Invasiv Hudvård

Trådlyft

V Soft Lift – icke-kirurgiskt ansiktslyft

V Soft Lift är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Efter en behandling med V Soft Lift slipper du ärr och lång återhämtning och får utmärkta estetiska resultat. Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen, men många av de som behandlas kan återgå till sitt jobb och vardagliga sysslor direkt.

Säkerhet


De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga och biokompatibla ämnet polydioxanon (PDO), som är ett välkänt ämne inom den medicinska branschen där det även används inom kirurgi för att sy i inre organ.

Trådarna är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid.Trådarna blir till vatten och koldioxid till sist. Trådarna stimulerar även hudens naturliga produktion av kollagen. En behandling med trådlyft får endast utföras av legitimerad personal.


Hur går behandlingen till

Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyft av antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp och bevisat mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje, tear trought eller lågt sittande ögonbryn.

En behandling med V Soft Line går fort. Oftast behövs inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. En del av resultatet syns direkt efter utförandet, men du kommer även under de nästkommande 2 till 6 månaderna efter behandlingen märka hur din hud känns mer och mer stram och fyllig.

Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med V Soft Line, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Ojämn käklinje - LaDerma
Ojämn käklinje
Etrebelle - Atrofiskt ärr - La Derma
Slapp hud
Etrebelle - Stora porer - La Derma
Sura munngipor
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Rynkor och veck
Formning av näsan - LaDerma
Lågtsittande ögonbryn
Etrebelle - Volymåterställning - La Derma
Formning av näsan

Kombination med andra behandlingar

Man kan med fördel kombinera trådlyft med fillers och toxin för en komplett ansiktslyft. Om man är intreserad av mer naturliga ämnen, kan man välja PRF och BioFiller.