Hudvård

Oxygen hudterapi

Med hjälp av en unik teknik behandlar man huden med en högre koncentration av den aktiva ingrediensen som en del av behandlingar mot åldrande.

Oxygen hudterapi är en avancerad teknik som kan utföras endast på anpassade kliniker. Med hjälp av en unik teknik behandlar man huden med en högre koncentration av den aktiva ingrediensen som en del av behandlingar mot åldrande. Resultatet av Oxygen hudterapin blir en unik och uppfriskande behandling mot rynkor samt trött och skadad hud.
Behandlingen kallas också ” Madonna behandling ” eftersom rykten i New York säger att Oxygen-behandling är superstjärnans hemlighet för evig skönhet.
DermaOXY Oxygen Lift är en behandling baserad på koncentrerad syrgas. Ett speciellt utvecklat serum som innehåller den koncentrerade syrgasen sprayas på huden med hjälp av en s.k. luftborste.


Huden skall först sköljas (vid behandling av hårbotten, bör håret först tvättas). Vid behov kan diamantpeeling utföras för att avlägsna döda hudceller. Lufttrycket från luftborsten gör att serumet oxiderar och samtidigt med lätt tryck appliceras mot huden. Detta ger en bättre effekt än vid applicering av krämer.

Behandlingen känns som en lätt bris på huden och är uppfriskande, mycket bekväm och avkopplande. Det bästa resultatet erhålls genom att upprepa behandlingen sex gånger under sex veckor. Dock redan efter den första behandlingen kommer du att märka skillnaden!

Vi väljer den rätta serum för behandling av din hud!

  • DermaOXY hyaluronserum: en mycket effektiv dansk produkt. Serumet är 100 % fri från parabener. Serumet minskar rynkor och ger en jämn och friskare hud, det ökar hudens elasticitet och mjukhet.
  • DermaOXY synserum: danskproducerat serum som blockerar möjlighet till muskelsammandragning, vilket resulterar i omedelbar minskning av rynkor.
Monika Ristic, Hud- och Spaterapeut utför en Oxygen Antiaging behandling på laDerma Kliniken

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Etrebelle - Volymåterställning - La Derma
ansikte
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Föryngring/rynkor
Dekolletage - LaDerma
hals och dekolletage

  • Ger resultat liknande resultat med laserbehandling, kemisk peeling och s.k. dermabrasion till en lägre kostnad
  • Minskar slapp hud, linjer och rynkor i ansiktet
  • Förbättrar blodflödet vid borttagning av celluliter
  • Minskar uttunnande hår och håravfall (s.k. alopecia)
  • Minskar gropar i huden, förbättrar hudton och hudyta
  • Enkel terapi utan biverkningar och med snabb återhämtning
  • Ökar kraftigt absorptionen av hudvårdsprodukter från 4 % till 87 %

Man kan med fördel kombinera behandlingen med kemiska peels eller med microneedling för ännu bättre resultat!