Hudvård

PRX T33

PRX-T 33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfull anti-ageing metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peels, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.

PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden men som också kan kombineras med andra behandlingar såsom Microneedling, Plasmaljus, Mesotherapy, PDO, PRF m.m.. Sammansättningen av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperioxid minimerar fjällning eller andra oönskade sidoeffekter. Resultatet blir en fyllig, klar hud då behandlingen jobbar på att fylla upp huden inifrån och samtidigt minimera pigmenteringar, ärr och stora porer.

PRX-T33 är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet. Den passar dessutom alla hudtyper.

Kombination med andra behandlingar:
PRX- T33 används i direkt anslutning till microneedling för att förhöja ditt behandlingsresultat och effekten av behandlingen ännu mer. Ger en extra boost i din Dermapenbehandling.

Att tänka på efter behandlingen:
Att använda mer fukt- och näringsrika produkter till huden då huden blir mer torr de första dagar efter behandlingen. Personalen kommer ge dig råd ang. rätt hudvård.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Ärrbildningar - LaDerma
Torr hud
Torr hud - LaDerma
Torr hud
Etrebelle - Bristningar - La Derma
Bristningar
Etrebelle - Stora porer - La Derma
Rynkor och linjer
Händer - LaDerma
Förlorad fasthet och elasticitet
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Olika åldringstecken