Invasiv Hudvård

Perfectio X

Perfectio X för hudföryngring

PERFECTIO C MIRACLE LIGHTS- Samma ljus som NASA har använt för att odla växter i rymden.

Detta är en innovativ ljusterapi-enhet, designat för att ge otroliga anti-ageing resultat. LED-ljusteknik har använts av hudläkare och läkare över hela världen i flera år, och fördelarna för huden är bevisade. Det är därför hudläkare över hela världen hyllar den här revolutionerande enhet.

Perfectio X kommer med en speciell vattentätt glashuvud som ger en optimal ljusexponering. Den värms upp till 42 grader celsius. Denna topiska uppvärmingen stimulerar blodcirkulationen i behandlingsområdet. Bättre blodcirkulation innebär att det finns fler näringsämnen för att mata dina celler. Det röda ljuset föryngrar, stramar upp och stärker din hud. Den kraftfulla handhållna LED- enheten ökar också effekten av alla ansiktsprodukter som du använder samtidigt eller efter genom att uppmuntra djupare penetration in i huden.

Perfectio x- teknologin (LED- ljusterapi) delar försiktigt ut exakta doser av energi till huden för att samtidigt producera kollagenfibrer och elastin, samtidigt som den försiktigt raderar tecken på åldrande i hudens alla tre lager. Fyller och raderar naturligt fina linjer och rynkor, lyfter och stramar upp huden. Resultat från kliniska prövningar visar både effektivitet och säkerhet hos ljusterapi för att främja anti-aging hudföryngring och intradermal kollagenökning jämfört med kontroller.
Ljuset behandlar epidermis, dermis och hela vägen ner till det djupaste lagret- hypodermis.

Perfectio X - Laderma Malmo
Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Stora porer - La Derma
Reducering av rynkor
Etrebelle - Volymåterställning - La Derma
Hudföryngring
Dekolletage - LaDerma
Dekolletage
Halse - LaDerma
Hals
kropp - LaDerma
Kropp
BEFOREAFTER 8 WEEKS
BEFOREAFTER 8 WEEKS
BEFOREAFTER 8 WEEKS
BEFOREAFTER 8 WEEKS