Vi finns här för dig

Välkommen till LaDerma klinik Hudvård och Skönhetsklinik.

Jag heter Kristina Budin och är klinikens ägare samt legitimerad sjuksköterska sedan 2002. Jag är utbildad och certifierad av de främsta experterna inom olika Antiaging-behandlingar och även certifierad som expert inom Antiaging.

Jag erbjuder injektionsbehandlingar såsom Mesoterapi, Microneedling, PRF, PRP, Carboxytherapy, Trådlyft med Vsoft line, Fillers, Botox samt olika kemiska och biologiska peelingar. Som den första i Norden har jag även infört Plasmaliftbehandlingen och är certifierad Mastertrainer inom denna metod. Jag gick mina utbildningar på de främsta akademierna i Sverige, Danmark och Tyskland.

Det är ytterst viktigt för mig kunden känner sig bekväm och väl informerad både före, under och efter behandlingen. Baserat på min långa erfarenhet, arbetar jag enbart med säkra och väl beprövade produkter för att uppnå bästa resultat! Vi har även en kundförsäkring, som innebär en trygghet både för dig och för oss

Vårt lag

Vår specialitet är djupgående behandlingar för hudföryngring, förebyggande och
behandling av olika åldrandeprocesser, akne, pigmentering, rosacea, celluliter och hudbristningar.

Kristina Budin

Leg.sjuksköterska Antiaging specialist

 

Jag är även REBS utbildare inom olika injektionstekniker. Jag erbjuder injektionsbehandlingar såsom Mesoterapi och skinboosters,Microneedling, PRF, Carboxytherapy, Trådlyft, Fillers, Botox samt olika kemiska och biologiska peelingar. Som den första i Norden har jag även infört Plasmaliftbehandlingen och är certifierad Mastertrainer inom denna metod. Jag gick mina utbildningar på de främsta akademierna i Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien och Frankerike. Det är ytterst viktigt för mig att kunden känner sig bekväm och välinformerad både före, under och efter behandlingen. Baserat på min långa erfarenhet, arbetar jag enbart med säkra och väl beprövade produkter för att uppnå bästa resultat! Vi har även en kundförsäkring, som innebär en trygghet både för dig och för oss.

Monika Ristic

Hudterapeut

 

Mitt namn är Monika och jag är hudterapeut på La Derma Kliniken. Jag är utbildad hud och spaterapeut och har gått på Drottning Blanka Gymnasieskola. Utbildningen varade i hela 3 år och därefter har jag fördjupat mina kunskaper om huden genom att konstant gå på olika utbildningar och hela tiden utvecklas. Jag har nu 5 års erfarenhet och utför allt från klassiska till avancerade ansiktsbehandlingar. Dessutom gör jag också massage, vaxning, plasmallyft, HiFu och andra kroppsbehandlingar.