Invasiv Hudvård

RRS Hyalift

För dig som vill se ut som du fast 10 år yngre!

Hyalift® är en innovativ injektion som ger sju effekter som ökad volym, åtstramande hudstruktur, djupgående återfuktning och intensifierad kollagenbildning. Hyaluronsyra är mest känd som en ”filler” och används vanligtvis för att skapa volym till läppar eller att konturera ansiktet. Hyalift skiljer sig från klassiska fillers, tack vare sin struktur som gör det möjligt att produkten behandlas på större områden för att öka återfuktning samt strama upp eller ”omforma” huden. Hyalift injiceras ytligare, strax under huden, där hyaluronsyran reagerar med vävnaden för ökad fukthalt. Du kan bland annat behandla mörka ringar under ögon, ytliga rynkor, händer, ansikte & dekolletage.

RRS® Hyalift® Hyalift är en injektionsbehandling som med hjälp av 3 milliliter hyaluronsyra (innehållandes en hög molekylärvikt på 2,700kDa-2,900kDalton) medför att effekten håller sig längre. Hyalift stramar upp huden samtidigt som den återställer hudens fuktbalans och motverkar ålderstecken samt stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Hyalift Pro innehåller förutom 3 milliliter hyaluronsyra även en cocktail beståendes av 16 aminosyror och 6 antioxidanter. Bland annat hittar du Resveratrol i Pro-serien som är en kraftfull antioxidant viktig för huden i syfte att skydda den mot fria radikaler, som påskyndar oxidationsprocessen i hudcellerna REPAIR och därmed även hudens åldrande.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Efekter med Hyalift

Återfuktande hyaluronsyra som binder fukt på djupet och hjälper till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att binda fukt i huden.

Volymåterskapande effekt genom hög koncentration hyaluronsyra med en hög molukelärvikt utan att klumpar bildas tack vare sin gelkonsistens då den fördelas smidigt och jämnt.

Åtstramande hudstruktur effekt genom de aktiva ingredienserna som stimulerar till en ny kollagenbildning med elastin och fibrin för en fastare hudstruktur

Jämnar ut rynkor så at fina linjer blir mindre synliga tack varestamcellernas produktionen av elastin och kollagen.

Hyalift agerar med din egen vävnad och återfuktar huden med mer spänst & lyster.

Vårdande ingredienser med en cocktail av vårdande aminosyror och antioxidanter som skyddar, stärker och dessutom har UV-reparerande egenskaper.

Intensifierad kollagenbildning som ger en spänstigare hud. Under fyra veckor arbetar Hyalift med att öka elastin- och kollagen-produktion. Detta ger huden ett smidigare, jämnare och fastare utseende

Förebygger ålderstecken genom upprepade behandlingar av Hyalift-serien unika formuleringen. Med ålder minskar hyaluronsyraproduktionen vilkt resulterar i att huden blir torr och ser mattare ut.