Intim Vård

Bocox, Pshoot & Pshoot 100 

Bocox, Pshoot & Pshoot 100 – Behandlingar för Erektil dysfunktion- allting du behöver veta

Erektil dysfunktion drabbar cirka 48 % av alla män någon gång i livet. Det betraktas  oftast som pinsamt och därför söker många män inte den hjälp de behöver. Men man  behöver inte lida i tysthet, det finns inget att skämmas över  – och de allra flesta fall av erektil dysfunktion går att  lösas enkelt och diskret med våra behandlingar.

Kvaliteten på din erektion beror på blodflödet till din penis. När du är upphetsad rusar blodet in i din penis och orsakar erektion. Problem uppstår när blodcirkulationen till din penis saktar ner, vilket gör det svårt att uppnå och bibehålla en fast erektion. Om du upplever erektionsproblem är den goda nyheten att det finns många icke-invasiva behandlingar som kan hjälpa så som Bocox,P-shoot samt Pshoot 100

Vi på La Derma Kliniken erbjuder Bocox framför allt för att den är riktad för grundorsaken till din erektil dysfunktion och är utformad för att förbättra blodflödet till din penis, vilket ger dig starkare, mer frekventa erektioner.

Bocox, Pshoot & Pshoot 100 – Behandlingar för Erektil dysfunktion- allting du behöver veta

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Mekanism bakom behandlingen

Vad är Bocox?

Det är en icke-invasiv behandling  med Botox som  injiceras i corpus cavernosum. Corpus cavernosum bildar större delen av penis och innehåller blodkärl som är nödvändiga för att få och bibehålla en erektion.

Vad kan Bocox behandla?

Även om Botox vanligtvis förknippas med kosmetiska ingrepp, är det en otroligt mångsidig medicin som framgångsrikt kan användas för att återställa den sexuella viriliteten hos många män.

Det kan förbättra följande problem:

  • Érektil dysfunktion
  • Svag erektion
  • Oförmåga att upprätthålla en erektion
  • För tidig utlösning
  • Längd & omkrets av penis
  • Orgasm kvalitet
Hur länge håller Bocox?

Resultaten kommer att variera beroende på svårighetsgraden av din ED, men även män som inte har upplevt någon förbättring med mediciner som viagra kan ha  stor framgång efter denna behandling. Det kan ta några dagar innan resultatet börjar fungera, och efter 6 veckor kommer du att uppleva full effekt.

Resultaten bör hålla i upp till 6 månader, men underhållsinjektioner krävs för långsiktiga resultat. Du bör kunna minska dosen eller tiden mellan behandlingarna eftersom den erektila vävnaden kommer att regenereras med tiden.

Fungerar Bocox?

Efter din behandling bör du ha fastare erektioner som varar längre. Detta beror på att Botox har slappnat av artärerna som matar blodet till din penis, så att mer blod kan flöda och förbättra erektionskvaliteten avsevärt

Vad är skillnaden mellan Bocox och Pshoot?

Även om behandlingarna  liknar varandra genom att de båda är injektioner för din penis, är P-Shot och Bocox två mycket olika behandlingsalternativ.

När Botox är inriktat på corpus cavernosum, slappnar det av och slätar ut musklerna vilket ger mycket bättre blodflöde till penis. Det är detta blodflöde som är avgörande för en  erektion.

P-Shot använder PRP (Platelet Rich Plasma), som är gjord av ditt egna blod för att stimulera vävnadstillväxt och hjälper till att förbättra svaga erektioner

Vad är P-Shot 100?

P-Shot 100 kombinerar den traditionella P-Shot-behandlingen med Botox (kallad Bocox) för att naturligt främja penisföryngring och lösa erektil dysfunktion.

Det är en behandling för sexuellt välbefinnande som stimulerar tillväxten av ny, yngre vävnad och ökar blodflödet till penis. Hjälper dig att uppnå starkare erektioner och förbättra sexuell prestation.

Vilken behandling är bäst för mig?

För att bäst veta vilken behandling som passar dig bäst rekommenderar vi att du bokar en konsultation med Sjuksköterska och intimspecialist Kristina Budin som kan hjälpa dig med den bästa planen för att uppnå bästa resultat