Hudvård

AHA peeling

Peeling AHA – fruktsyra peeling

Mesoestetic Peeling – Fruktsyrebehandling – 4 behandlingar (med 10-14 dagars intervaller). Rekommenderas för både män och kvinnor. Detta är en oerhört effektiv behandling som eliminerar hornceller och gråa pigmentfläckar.
Peeling AHA ger huden vitalitet, förnyelse och friskhet.
En behandling rekommenderas 1-2 gånger per år.

Efter hudtyp och hudproblem, väljer vi en peeling just för din hud:

Salicylsyra – Är en idealisk behandling av akneärr, fläckar, fettig hud, den minskar porer, rynkor och stimulerar cellrenoveringsprocessen.

Glykolsyra – Är ett utmärkt botemedel för behandling av solskador och rynkor samt gråaktig hud med ålderstecken. Peelingen framställs av sockerrör som är rika på vitaminer, mineraler och växthormoner som stimulerar produktionen av kollagen, elastin och bekämpar effektivt hudens åldrande tecken.

Mjölksyra – Är en behandling av fina rynkor och solskador. Peelingen är tillverkad av filmjölk och yoghurt och rekommenderas för behandling av känslig hud. Peelingen stimulerar bildningen av kollagen, elastin och andra basiska ämnen.

Mandelsyra – Är en fruktsyrepeeling som är tillverkad av mandelextrakt, den är speciellt lämplig för hud med akneproblem och hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiska effekter som skiljer sig från andra fruktsyrepeelingar (glykol och mjölksyra), dvs. peelingen kan användas som ett aknebehandlingsmedel.

AHA Peeling - LaDerma

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Föryngring/rynkor
Rosacea - La Derma
pigment-förändringar
 Atrofiskt ärr - La Derma
Akne
Etrebelle - Volymåterställning - La Derma
ansikte
Dekolletage - LaDerma
hals och dekolletage
kropp - LaDerma
Kropp

Mesopeel Bionic Age Recovery syftar till att behandla måttlig till avancerad stadie III-IV åldring av huden, måttlig till avancerad fotoåldring, medelstora och djupa rynkor, förlust av fasthet och hudtäthet samt tråkig och matt hud. Bionic Age Recovery är den första kombinerade peelingen som använder sig av en engångsvåtservett.

Ingredienser

36% pyrodruvsyra, 24% glykolsyra, 4,8% laktobionsyra och 4,8% shikimic syra.

Behandling av pigmentfläckar

Beskrivning

Melanostop Peel är speciellt utformad för behandling av hyperpigmentering oavsett ursprung. Kombinationen av syror hämmar tyrosinas produktion och hjälper till att eliminera ytliga bruna fläckar, melasma, post-inflammatorisk hyperpigmentering och solskador.

Aktiva ingredienser

Azelainsyra är en mättad dikarboxylsyra och används för behandling av melasma på grund av sin tyrosinas-inhiberande effekte och är en bra antioxidant.

Resorcinol är ett fenolderivat som har en keratolytisk effekt, förbättrar hudens struktur och bekämpar hyperpigmentering.
Fytinsyra är en kraftfull antioxidant och ett pigmentborttagande medel. En stark syra, som när den appliceras på huden orsakar ytlig kemoexfoliering. Den hämmar tyrosinasproduktionen och minskar melaninbildningen.

Ingredienser

Azelainsyra 20% + 10% + Resorcinol fytinsyra 6%

Aknebehandling

Beskrivning

Mesopeel Azelan är speciellt utformad för att reglera aktiv vuxenakne samt hormonell akne. Rekommenderas för hudtyper som är feta, har aktiv akne och är effektivt mot ytlig hyperpigmentering efter akne.

Användning

Rekommenderas som en behandlingsserie bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas sedan som underhåll.

Aktiva ingredienser

Salicylsyra är en beta-hydroxisyra och används som exfoliant på grund av sin keratolytiska egenskaper. Förutom att reglera sebhorrea har salicylsyra antiseptiska, bakteriostatiska och svampdödande egenskaper.

Azelainsyra är en dikarboxylsyra, som fungerar effektivt mot bakterier Propionibacterium acnes och Staphylococcus. Det är också en antioxidant som främjar återhämtning från den keratolytiska funktionen i huden.

Ingredienser

Salicylsyra 20%, 20% azelainsyra

Behandling av fläckar, akne och måttlig antiaging

Beskrivning

Modifierad Mesopeel Jessner är idealisk för känslig hud och mörkare hudtyper. Den minskar ytliga ärr, fina linjer och rynkor, mild hyperpigmentering och orenheter/akne. Kombinationen av tre syror förbättrar hudens struktur, jämnar ut hudtonen och stärker hudens kollagen.

Användning

Rekommenderas som en behandlingsserie bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll .

Aktiva ingredienser

Mjölksyra är en alfahydroxisyra och används som en peelingfaktor. Den uppmuntrar epidermal och dermal förtjockning. Den aktiverar kollagen- och elastinbildning och ökar koncentrationen av hyaluronsyra i den extracellulära matrisen.

Salicylsyra är en beta- hydroxisyra och används som exfoliant p.g.a. dess keratolytiska egenskaper. Förutom att reglera sebhorrea har salicylsyra antiseptiska, bakteriostatiska och svampdödande egenskaper.

Citronsyra är också en alfahydroxisyra peeling, antioxidant och med antiagingegenskaper.

Citronsyra har en högre molekylvikt än mjölksyra, och därför mindre keratolytiska effekt.

Ingredienser

Salicylsyra 14 % + Mjölksyra 14 % + Citronsyra 8 %

Behandling av djupare rynkor

Beskrivning

Piruvex Peel är en effektiv behandling för hud med ålderstecken såsom fina, måttliga och djupa rynkor och hyperpigmentering. Det är också effektivt vid behandling av akne och seborroiskt keratos. Efter Piruvex Peel-behandlingar har hudens färg, konsistens och elasticitet förbättrats avsevärt.

Användning

Rekommenderas som en behandlingsserie bestående av 6 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll.

Aktiva ingredienser

Pyrodruvsyra är en alfa-ketosyra och finns naturligt i ättika och honung. Den har keratolytiska, antimikrobiella och sebostatic egenskaper. Dess höga surhet och låg molekylstorleken betyder att den lätt kan tränga igenom huden. Ger goda resultat vid behandling av åldrande hud, förbättrar akneärr, aktinisk keratos och förändringar i hudens struktur.

Mjölksyra är en alfahydroxisyra och används som en peeling faktorn. Den uppmuntrar epidermal och dermal förtjockning. Den aktiverar kollagen och elastinbildning och ökar koncentrationen av hyaluronsyra i den extracellulära matrisen.

Ingredienser

Pyrodruvsyra + 40 % Mjölksyra 10 %