Invasiv Hudvård

Mesoterapi

En synbart yngre och fastare hud utan kirurgi

Mesoterapi är en mycket effektiv antiaging-behandling som fungerar biologiskt i huden och ger näring åt huden för att upprätthålla vitaliteten. Mesoterapi är lämplig för behandling av ansikte, hals, dekolletage (området mellan halsen och bröst), framsidan av handen och kroppen. På LaDerma, är jag glad över att kunna erbjuda den klassiska Mesoterapi med nål.

Mesoterapi med nål

Med små lätta injektioner i hudens yta, matas huden samtidigt med ett näringskomplex bestående av hyaluronsyra – som finns naturligt i kroppen – samt en mängd olika vitaminer, mineraler och aminosyror. Näringsämnena bidrar till att minska rynkor och linjer och gör huden mer fast.

Kombinationen av de unika näringsämnena och de många små stick i hudens yta, gör att man stimulerar produktionen av kollagen och elastin i huden samt fyller ut och återfuktar huden så att den återfår sin ungdomliga glöd och fasthet och huden ser jämnare ut.

Behandlingseffekten ses omedelbart, men bästa resultat ses 1-2 veckor efter behandling. Efter 3-5 behandlingar, finns det ett klart och tydligt resutlat; linjer jämnas ut samt rynkor och huden ser fastare, yngre och mer strålande ut.

Antal behandlingar

Jag råder dig att börja med 3-5 behandlingar med cirka 14 dagars mellanrum, och sedan 1 behandling ca. varje 6 månad allt efter hudens behov.
Man rekommenderar Mesoterapi för dem som vill ha en yngre och fastare hud på ett naturligt sätt utan kirurgi.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Torr hud - LaDerma
Torr hud
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Rynkor
Glomig hud - LaDerma
Glomig hud
Etrebelle - Stora porer - La Derma
Stora porer
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Olika åldringstecken
Händer - LaDerma
Tunn och slapp hud

Kombination med andra behandlingar

Mesoterapi kan kombineras med kemiska peels för ännu bätre och snabbare resultat och även med fillers för önskad volym i samma sesion.