Invasiv Hudvård

Profhilo – skinbooster

Bioremodelling – Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Bioremodelling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.


PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.


PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.


PROFHILO är den snabba och enkla vägen till friskare hud.
Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016.
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall).


PROFHILO är italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet.
Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

Kristina Budin, Leg. sjuksköterska kollar hudens status inför kollagenstimulerande behandlingen med Profhilo

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Indikationer

Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
Föryngring/rynkor
Etrebelle - Stora porer - La Derma
Stora porer
RSS Hylift händer - La Derma
händer
Etrebelle - Volymåterställning - La Derma
ansikte
Etrebelle - Foryngring: rynkor - La Derma
knäna
Dekolletage - LaDerma
hals och dekolletage
Hur fungerar behandlingen

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.


Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator (återfuktare), och inte en Filler. Den injiceras strax under ytan av huden där den sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.


Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas – en potentiell risk med andra traditionella fillers. Dette betyder att den kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

Hur många behandlingar behövs?

En komplett kur består av två sessioner med en månads mellanrum. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

Indikationer

Profhilo är en injicerbar antiaging-behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande.

Kombination med andra behandlingar:
Profhilo kan kombineras med fillers, BioFiller, botox och kemiska peelingar.