Intim Vård

Vaginal föryngring med HiFu

Lider du av stressinkontinens, torrhet eller förslappning i bäckenbottenmuskulaturen?

Med tiden kan vi kvinnor få ett känsla av torrhet och minskad elasticitet och spänst i det vaginala område. Nu finns ett effektiv behandling mot detta- HIFU vaginal åtstramning ultraljudsbehandlingar. Detta icke-kirurgiska och minimalt invasiva behandlingen kan hjälpa till att förbättra ditt intima liv och även att återställa ditt självförtroende

Vaginal slapphet

Vaginal slapphet är vanligare är du tror. Precis som din hud byggs vaginalvävnaden upp av ett stödjande nätverk av kollagenfiber som med åldrandet och olika stressfaktorer blir sträckta och försvagade. Detta kan ge en lös känsla.

Efter att ha undersökt 400 kvinnor som hade en vaginal förlossning hade nästan hälften av dessa kvinnor problem med vaginal löshet eller vaginal slapphet. Vaginal Hifu är också ett bra icke-kirurgiskt ingrepp för att hjälpa dem som också lider av inkontinens och vaginal torrhet.

Kristina Budin, Leg. sjuksköterska gör en konsultation inför en behandling för vaginal föryngring med HiFu på LaDerma Kliniken

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Vaginal Hifu kan hjälpa på olika sätt

Förbättrad muskelstyrka, ton och elasticitet i vaginala muskler

Ökad känsla under samlag

Förbättraing av urininkontinens

Ôkad fuktighet och eliminering av torrhet

Mekanism bakom behandlingen

Hur går behandlingen till?

Hög intensivt Fokuserad Ultraljud (HIFU) är ett icke-kirurgiskt ingrepp i guldklass som placerar flera energiskott i de inre hudstrukturerna på djupt av 3mm & 4,5mm per behandling , vilket säkerställer samtidig lyftning och åtdragning. Den automatiserade vaginala staven drar nytta av en 360-rotation för konsekventa resultat. Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme. Behandlingen gör inte ont.

OBS! Vid pågående mens utför vi inte behandlingen


Att tänka på efter behandlingen

Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Dock skal man undvika samlag i en vecka.

Kombination med andra behandlingar

Eftersom Vaginal HiFu endast behandlar de inre,funktionella deler av vagina, vid behov kan man även föryngra stora labia och få tillbaka volym i dem vid hjälp af RRS LongLasting. Om du lider av hyperpigmenteringar på de intima områden, kan de behandlas med Intim peel.

Vaginal HIFU
Vi förstår att det kan vara pinsamt eller obekvämt att prata om detta ämne. Vi kan lunga alla våra kunder att våra vänliga högutbildade kvinnliga utövare kommer att få dig att känna dig bekväm.