Hudvård

Green peel

Green peel Classic från Dr. Schrammek
60+60 min

Green peel classic är ju den mest kraftfulla peelingen av dom andra green peeling behandlingar. Det är en väldigt djuprengörande behandling som rensar huden på djupet, stimulerar elastin och kollagen, ökar metabolism och blodcirkulation samt cellförnyelse i huden. Green peel kan användas på både ansiktet och kroppen och den kan behandla olika hudproblem. Olika problem som green peel från Dr. Schrammek kan behandla är: Akne, oren hud, celluliter, slapp hud, solskadad hud, tidigt åldrad hud med dålig blodcirkulation, eksem , rynkor, rosacea, pigmentfläckar och så vidare.

Del 1 dvs. första 60 minuterna

Först rengör vi huden, därefter gör vi en hudanalys, sedan gör vi green peel eller så kallat örtpeeling och efter det lägger vi resten av örtblandningen som en mask och håller den fuktig under tiden den ligger på huden. Sedan avslutar vi med vårdande krämer från Dr. Schrammeks hudvårdsserie med hänsyn till hudtyp och hudtillstånd.

Efter 5-6 dagar kommer du tillbaka på avslutande efterbehandlingen som ingår i det priset som står där uppe vid green peel classic.

Del 2 efterbehandling

Nu är det dags att ta bort resten av örtpeelingen efter att den har verkat i 5-6 dagar på huden. Nu ska vi även återställa fukt balansen i huden. Här börjar vi först med en rengöring sedan lägger vi på mask, och avslutar med en skön massage och vårdande krämer enligt din hudtyp.

Green peel Energy 60 min

Green peel energy är en riktig energikick som du kan ge till huden eftersom den stimulerar metabolismen, blodcirkulationen samt kollagen och elastin produktionen. Energy hjälper till att förminska orenheter, åldersrelaterade, pigmenteringar och ärrbildningar i huden. Efter behandlingen kan man bli lite röd och huden kan fjälla men det är inget farligt.

Själva behandlingen består av hudanalysen, rengöring, örtpeelingen (green peel), masken, massagen och avslutande vård dvs. kräm

Green peel Fresh up 60 min

Fresh up är en mild variant av green peel örtpeelingen och här fjäller inte huden. Huden rensas ut och stimuleras samtidigt men man får även en uppfriskande effekt av örterna. Eftersom blodcirkulationen ökar och porerna öppnas upp hamnar huden då i en så kallad optimal tillstånd för att bättre kunna absorbera ingredienserna som efterföljer. Hudens celler får ett nytt liv, man får så mycket lyster och hudtonen blir jämnare. Denna behandling är perfekt för lätta till medium orenheter, åldersfläckar samt trött och glåmig hud. Här börjar vi med rengöring först sedan gör vi hudanalys därefter gör vi örtpeelingen, sedan lägger vi på masken och sist gör vi en massage och avslutar med vårdande kräm.

Green peel Express 30 min

Green peel express är en snabb behandling perfekt för dig som har trött och grå hud som behöver en uppfräschning och mer lyster. Omedelbart efter behandligen får man återfuktad frisk hud med mycket lyster och jämnare hudton. Behandlingen består av rengöring, örtpeeling, mask och avslutande kräm.

Monika Ristic, Hud- och Spaterapeut utför Green Peel behandlingen på LaDerma Kliniken

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.