Om Oss


Välkommen till LaDerma klinik Hudvård och Skönhetsklinik. Vår specialitet är djupgående behandlingar för hudföryngring, förebyggande och behandling av olika åldrandeprocesser, akne, pigmentering, rosacea, celluliter och hudbristningar. På kliniken använder vi oss av medicinsk kosmetika samt behandlingar/program från Mesoestetic, Dr. Schrammek och Binella. Produkterna och programmen inkluderar effektiva och kraftigt verkande ingredienser som enbart säljs genom auktoriserade specialister, dvs. kosmetologer, läkare och sjuksköterskor, där specifika behandlingar väljs efter konsultation med hänseende till hudtyp. Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.


Välkommen till LaDerma

Jag heter Kristina Budin och är klinikens ägare samt legitimerad sjuksköterska sedan 2002. Jag är utbildad och certifierad av de främsta experterna inom olika Antiaging-behandlingar och även certifierad som expert inom Antiaging. Jag erbjuder injektionsbehandlingar såsom Mesoterapi, Microneedling, PRF, PRP, Carboxytherapy, Trådlyft med Vsoft line, Fillers, Botox samt olika kemiska och biologiska peelingar. Som den första i Norden har jag även infört Plasmaliftbehandlingen och är certifierad Mastertrainer inom denna metod. Jag gick mina utbildningar på de främsta akademierna i Sverige, Danmark och Tyskland. Det är ytterst viktigt för mig kunden känner sig bekväm och väl informerad både före, under och efter behandlingen. Baserat på min långa erfarenhet, arbetar jag enbart med säkra och väl beprövade produkter för att uppnå bästa resultat! Vi har även en kundförsäkring, som innebär en trygghet både för dig och för oss.

Vårt lag

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer