PRP/PRF och BioFiller


BioFiller (nyhet)

En ny teknik utvecklades med dessa blodbiprodukter. Plasman värms upp för att skapa denaturerat serumalbumin och blandas med naturliga tillväxtfaktorer från blodet. Detta i sin tur skapar ett biologiskt fyllmedel eller "BioFiller" som härstammar helt från helblod, med utökade resorptionsegenskaper som gör att materialet kan hålla i upp till 6 månader.

Pris:
Introduktionspris endast September 6 ml -50% 4.000 2.000 sek

Vampyrbehandling (PRP/PRF)

Din kropp har förmågan att regenereras och behandla vävnad i alla delar av huden. Stamcellerna gör det varje dag under ditt liv. PRF-stamcellerföryngringsterapi, känd som självföryngringsbehandling, är en ledande behandling som utnyttjar healingskraften av blodplättar och tillväxtfaktorer i ditt eget blod för att stimulera stamcellsresponsen.

I-PRF är en förkortning för termen "blodplättsberikad fibrin".Det är 2. generation av den gamla välkända behandlingen PRP. PRF är känt över hela världen och har ett brett utbud av indikationer, inklusive dermatologi, kosmetika, tandvård, ortopedi och andra medicinska grenar. Den kallas även "Vampyrbehandling".

I-PRF (Injicerbar blodplättrik Rich Fibrin) är en ny fibrinogenrik blodplättinnehållande metod för användning i flytande form för att underlätta appliceringen av ämnen. Det erhålls genom centrifugering av patientens blod i rören utan några tillsatser. Den resulterande beredningen är således 100% naturlig och kan tryggt användas i huden. Det representerar revolutionerande regenerering och hudregenereringsprocess vid hjälp av stamceller och tillväxtfaktorer som tas från eget blod. Vårt blod innehåller särskilda tillväxtfaktorer som stimulerar proliferation av fibroblaster och keratinocyter, som deltar i produktionen av kollagen och keratin, och spelar en viktig roll i omsättningen av skadade celler och bildandet av nya blodkärl och leder därmed till produktion av en ny vävnad.

Behandlingen upprepas 3-4 ggr under perioden på 2 månader. Efter en behandling är förbättringen upp till 30%. Det rekommenderas då att behandlingen uppreppas en gång per år eller efter behöv.

PRF stamcellerföryngringsterapi kan användas för:

Reducering av rynkor
Behandling av akne ärr
Föryngring av huden på ansiktet, händerna och andra delar av kroppen
Naturlig volymförstoring i läppar/kinder
Stimulering av hårväxt
Behandling av mörka ringar runt ögonen

bio filler laderma klinik malmo

Dracula-Vampyrbehandling-prf-prp-stamcellerföryngringsterapi

FÖRBEREDELSE
Före behandlingen kommer behandlaren att ta ut 10 till 20 ml av ditt blod genom standardproceduren. Den smärta du kommer att känna kommer att vara minimal och försumbar, samma som du känner vid det klassiska blodprövtagning. Därefter kommer behandlaren att separera plasman från andra ingredienser i ditt blod vid användning av en höghastighetscenrifug.

BEHANDLINGEN

Behandlingen utförs snabbt och enkelt. Plasman appliceras under huden vid hjälpa av injektioner eller microneedling, det är behandlaren som avgör apliceringsmetoden. Resultaten är synliga några dagar efter behandlingen, medan den fulla effekten förväntas under de kommande månaderna på grund av processen att skapa nytt kollagen och elastin. Under denna perioden återupplivar huden, blir mjukare, mer elastisk och synligt regenererad.

Dracula-Vampyrbehandling-prf-prp-stamcellerföryngringsterapi-Laderma-Malmö

ÅTERHÄMTNING

Efter proceduren är det möjligt att se rodnad, svullnad och känna minimal smärta i det behandlade området, vilket vanligtvis försvinner inom några timmar till 1 dag, berående av appliceringsmetoden.. De flesta patienter returneras till sin normala verksamhet omedelbart efter behandlingen.

Även om några veckor efter behandlingen finns en allmän förbättring av hudens fukt, struktur och ton. Efter tre till sex veckor börjar utvecklingen av nya kollagen och blodkärl, och under de kommande tre till sex månaderna försvinner linjer. Effekterna av terapi kan ta upp till två år, beroende på personen. Även om det har en långsiktig effekt på huden, tar det ett tag att börja agera.

Dracula-Vampyrbehandling-prf-prp-stamcellerföryngringsterapi-Laderma-Malmö

VARNINGSÅTGÄRDER

PRF är en enkel och säker behandling. Eftersom PRf extraheras från ditt blod finns det ingen möjlighet att överföra sjukdom, allergi eller immunologiska reaktioner.

PRP-behandling tillämpas inte vid trombocytdysfunktion, kritisk trombocytopeni, hemodynamisk instabilitet, autoimmuna sjukdomar, akuta och kroniska sjukdomar, graviditet, kronisk leversjukdom och antikoagulant terapi.

Dracula-Vampyrbehandling-prf-prp-stamcellerföryngringsterapi-Laderma-Malmö


Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.  

Facebook

Upp till 50% rabatter!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte vårt erbjudande som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer