Sunekos 200


Vad är SUNEKOS?

Sunekos är en injektionsbehandling som består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Tack vare denna unika sammansättning motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform. Behandlingen är speciellt lämplig för ögonområdet, både ovan och under ögat. Sunekos 200 stärker upp området runt ögonen och ökar hudens elasticitet genom att formulan stimulerar fibroblasterna i dermis. Behandlingen görs i 3 omgångar med 14 dagars intervall. Efter 6 månader kan man boosta med en behandling för att underhålla resultatet.
Sunekos 200 - LaDerma Malmö


SUNEKOS kan med fördel användas i följande områden:
- Ansikte
- Ögon (påsar och hålighet)
- Hals
- Dekolltage
- Händer

Vanliga frågor

Hur länge håller resultatet?
Beroende på patient och deras hudkvalitet håller behandlingen i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen.

Vilka är de främsta fördelarna med Sunekos?
Behandlingar med Sunekos rättar till och förbygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

Hur snabbt kan jag återgå till mina normala aktiviteter efter en behandling?
Behandlingen har ingen “downtime” så man kan återgå direkt till sina normala aktiviteter.

Hur lång tid tar en behandling?
Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. Varje behandling tar i snitt ca 15 minuter.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
Sunekos 200 - LaDerma Malmö

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer