PRX-T33PRX-T 33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-ageing metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peels, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.
PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden men som också kan kombineras med andra behandlingar såsom Microneedling, Plasmaljus, Mesotherapy, PDO, PRF m.m.. Sammansättningen av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperioxid minimerar fjällning eller andra oönskade sidoeffekter. Resultatet blir en fyllig, klar hud då behandlingen jobbar på att fylla upp huden inifrån och samtidigt minimera pigmenteringar, ärr och stora porer.
PRX-T33 är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet. Den passar dessutom alla hudtyper.

prx-t33 fore-efter laderma klinik malmo sverige

PRX I KOMBINATION MED MICRONEEDLING
PRX- T33 används i direkt anslutning till microneedling för att förhöja ditt behandlingsresultat och effekten av behandlingen ännu mer. Ger en extra boost i din Dermapenbehandling.

BEHANDLINGS INDIKATIONER
- Rynkor och linjer - Torr hud
- Förlorad fasthet och elasticitet
- Nedsatt fyllighet
- Pigmenteringar
- Ljusåldrad hud
- Ärrbildningar
- Bristningar
- Ärrbildningar
- Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
prx-t33 fore-efter laderma klinik malmo sverige

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer