Oxygen hudterapiOxygen hudterapi är en avancerad teknik som kan utföras endast på anpassade kliniker. Med hjälp av en unik teknik behandlar man huden med en högre koncentration av den aktiva ingrediensen som en del av behandlingar mot åldrande. Resultatet av Oxygen hudterapin blir en unik och uppfriskande behandling mot rynkor samt trött och skadad hud.
Behandlingen kallas också " Madonna behandling " eftersom rykten i New York säger att Oxygen-behandling är superstjärnans hemlighet för evig skönhet.
DermaOXY Oxygen Lift är en behandling baserad på koncentrerad syrgas. Ett speciellt utvecklat serum som innehåller den koncentrerade syrgasen sprayas på huden med hjälp av en s.k. luftborste.
Huden skall först sköljas (vid behandling av hårbotten, bör håret först tvättas). Vid behov kan diamantpeeling utföras för att avlägsna döda hudceller. Lufttrycket från luftborsten gör att serumet oxiderar och samtidigt med lätt tryck appliceras mot huden. Detta ger en bättre effekt än vid applicering av krämer.
Behandlingen känns som en lätt bris på huden och är uppfriskande, mycket bekväm och avkopplande. Det bästa resultatet erhålls genom att upprepa behandlingen sex gånger under sex veckor. Dock redan efter den första behandlingen kommer du att märka skillnaden!

oxygen behandling dermaoxy laderma klinik malmo sverige

Du kan välja mellan följande typer av serum:
• DermaOXY hyaluronserum: en mycket effektiv dansk produkt. Serumet är 100 % fri från parabener. Serumet minskar rynkor och ger en jämn och friskare hud, det ökar hudens elasticitet och mjukhet.
• DermaOXY synserum: danskproducerat serum som blockerar möjlighet till muskelsammandragning, vilket resulterar i omedelbar minskning av rynkor.

DermaRoller: skapar tusentals mikrohål som öppnar porerna i huden, genom vilka krämer och andra produkter tränger in bättre. Detta stimulerar ökning av elastin och kollagen i huden, vilket ger dig en välvårdad, fräsch och ren hud och även eliminerar fina linjer i huden.
Mikronålstick av huden (s.k.dermarolling) är ett kosmetiskt ingrepp för behandling av många hudsjukdomar genom stimulering av hudens kollagen och elastin produktion. Behandlingen passar både män och kvinnor. Den slätar ut huden, gör att huden blir tjockare, fastare och den återställer dess elasticitet.

Fördelar:
• Ger resultat liknande resultat med laserbehandling, kemisk peeling och s.k. dermabrasion till en lägre kostnad
• Tar bort slapp hud, linjer och rynkor i ansiktet
• Förbättrar blodflödet vid borttagning av celluliter
• Minskar uttunnande hår och håravfall (s.k. alopecia)
• Minskar gropar i huden, förbättrar hudton och hudyta
• Enkel terapi utan biverkningar och med snabb återhämtning
• Ökar kraftigt absorptionen av hudvårdsprodukter från 4 % till 87 %

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
dermaoxy33 oxygen behandling dermaoxy laderma klinik malmo sverige

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer