Mesotherapy för håravfall


Chanser av resultat med Mesotherapy är 90-92% i motsats till vanliga (Rogaine) endast 50%.

De flesta former av håravfall orsakas av
- Hormon obalans i och runt hårsäcken
- En brist på rätt näringsämnen
- Minskad blodcirkulationen

Våra mesotherapy behandling tacklar just dessa 3 problem, vilket resulterar i en stimulering av hårväxten och omedelbar stopp av håravfall.

Vad är Mesotherapy?
Mesotherapy är en icke-invasiv teknik baserad på ytliga mikroinjektioner, precis under epidermis, i målvävnaderna. Termen «meso» härleds från mesoderm eller mellersta lagret av huden (ca. 1 mm djup). Mesotherapy är en behandling som stimulerar mesoderm, vilket lindrar en mängd olika symptom och sjukdomar.
Lösningen som injiceras kan innehålla ett brett spektrum av mineraler, vitaminer, aminosyror, nukleinsyror och co-enzymer som kan skräddarsys till varje patients individuella behov. Mesotherapy för håravfall används med stor framgång i Europa och USA.
Behandlingen är stort sett smärtfri och säker när du är behandlad professionellt. Ingen lokalbedövning behövs. Efter behandlingen kan du bara gå tillbaka till arbetet.

Mesotherapy ger precis rätt material till den exakta platsen där det behövs (runt hårsäcken) så att:
- Hårsäcken kan växa och överleva,
- Överskottet av DHT (dihydrotestosteron) neutraliseras och
- Blodcirkulationen stimuleras.

Before And After Women Before And After Women

Verkningsmekanismen för Mesoterapiy

Mesotherapy använder både den fysiska (mekanisk) och kemiska stimulering. Små doser av olika läkemedel injeceres i specifika områden beroende på det tillstånd som behandlas. De fungerar som ett läkemedel kula som levereras direkt till ett mål i kroppen.

Mekanisk:
Nålen skapar mikro perforeringar som inducerar en läkningsprocess. Den posttraumatiskt svar av organismen är att producera kollagen och elastin - två av de viktigaste byggstenarna i huden.

Kemisk:
De injicerade aktiva ingredienserna kommer att stimulera organismen. Kvaliteten på den produkt och dess sammansättning är av första betydelse.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
Before And After Men Before And After Women

Facebook

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer