Mesoterapi från Mesoestetic


Mesoterapi mot Celluliter - Mesoterapi mot Håravfall

En synbart yngre och fastare hud utan kirurgi
Mesoterapi är en mycket effektiv antiaging-behandling som fungerar biologiskt i huden och ger näring åt huden för att upprätthålla vitaliteten. Mesoterapi är lämplig för behandling av ansikte, hals, dekolletage (området mellan halsen och bröst), framsidan av handen och kroppen.
På LaDerma, är jag glad över att kunna erbjuda den klassiska Mesoterapi med nål.

Mesoterapi med nål
Med små lätta injektioner i hudens yta, matas huden samtidigt med ett näringskomplex bestående av hyaluronsyra - som finns naturligt i kroppen - samt en mängd olika vitaminer, mineraler och aminosyror. Näringsämnena bidrar till att minska rynkor och linjer och gör huden mer fast.
Kombinationen av de unika näringsämnena och de många små stick i hudens yta, gör att man stimulerar produktionen av kollagen och elastin i huden samt fyller ut och återfuktar huden så att den återfår sin ungdomliga glöd och fasthet och huden ser jämnare ut.
Behandlingseffekten ses omedelbart, men bästa resultat ses 1-2 veckor efter behandling. Efter 3-5 behandlingar, finns det ett klart och tydligt resutlat; linjer jämnas ut samt rynkor och huden ser fastare, yngre och mer strålande ut.

Antal behandlingar:
Jag råder dig att börja med 3-5 behandlingar med cirka 14 dagars mellanrum, och sedan 1 behandling ca. varje 6 månad allt efter hudens behov.
Man rekommenderar Mesoterapi för dem som vill ha en yngre och fastare hud på ett naturligt sätt utan kirurgi.

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.

Mesohyal™ HYALURONIC

Hud återfuktande och föryngring

Mesohyal HYALURONIC är en gellösning med en hög koncentration av icke tvärbunden hyaluronsyra (45 mg / flaska) . Den är inte av animaliskt ursprung utan erhålls genom biologisk jäsning och är helt biokompatibel . Den är indikerad för behandling av fina rynkor och är allmänt fuktgivande och ökar fasthet och elasticitet i huden.
Mesohyal HYALURONIC skiljer sig från traditionella fillers , som bara ger tillfälliga effekter på rynkor. Den ger näring och återfuktar det behandlade hudområdet och återställer ett friskt och ungdomligt utseende. Dess föryngrande åtgärder ger långvariga effekter, hjälper till att t.ex. omdefiniera ett ovalt ansikte, utjämna av fina linjer och rynkor i huden , öka volymen och skapa en omedelbar och naturlig lyftande effekt.
Utifrån genomgång av kundens utseende och behov är Mesohyal HYALURONIC det perfekta komplementet för att förbereda cocktails tillsammans med andra produkter från Mesohyals sortimentet .
Skin-re-moisturising-and-rejuvenation-mesohyal-HYALURONIC

Mesohyal™ NCTC 109

Intensiv cell biorevitalisation

Mesohyal NCTC 109 är en vitaliserande lösning som kombinerar vitaminer, aminosyror, mineralsalter och co-enzymer. Dess stora utbud av viktiga mikronäringsämnen ger lindring för hudens vävnadsbrister och förbättrar cellreparation.
Den balanserade formeln för Mesohyal NCTC 109 stimulerar biokemiska processer i cellerna och förbättrar bindvävstrofismen.
Mesoterapi_laderma_malmo_sverige_mesohyal_NCTC-109

Mesohyal™ DMAE

Elasticitet och fasthet

Mesohyal ™ DMAE är en återuppbyggande lösning som kombinerar dimetylaminoetanol (DMAE) med en bas av hyaluronsyra.
DMAE är en prekursor till acetylkolin, en signalsubstans involverad i muskeltonusökning. Dess verkan ger fasthet till vävnader som genomgår åldrandeprocessen och effektivt motverkar slapphet.
Utifrån genomgång av kundens utseende och behov är Mesohyal DMAE det perfekta komplementet för att förbereda cocktails tillsammans med andra produkter från Mesohyals sortiment.
Mesoterapi_laderma_malmo_sverige_mesohyal_DMAE + H

FÖRE

EFTER

mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_cuello_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_cuello_despues R
mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_frente_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_frente_después R
mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_ojos_antes R mesoterapi_mesotherapy_for_after_fore_efter_ojos_después R

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer