HiFu


VAD ÄR HIFU-BEHANDLING?

HIFU är en mycket precis medicinsk behandling som tillämpar ultraljudsenergi med hög intensitet för att leverera energi till de djupare hudlagren på ett icke-invasivt sätt. HIFU ger en långvarig effekt genom att påverka det djupare lagret i huden.
Denna behandling ger ultraljudsenergi med hög intensitet till det riktade djupet i huden och skapar termiska lesioner som stimulerar omlagringen av kollagen och elastin i huden genom en naturlig sårläkningsprocess, som inträffar när energin genererar värme över 60 °C.

Vilka kan behandlas med HIFU?
Både män och kvinnor, med alla hudtyper, kan genomföra behandling med HIFU. Behandlingen är dock ej för gravida, epileptiker, diabetiker eller personer med pacemaker, metallimplantat i huden, pågående infektion, högt blodtryck eller höga blodfetter. Har du behandlats med Botox eller fillers ska du vänta 3 månader innan behandling.

Vad ska man tänka på innan behandlingen?
Innan behandlingen får man inte dricka alkohol eller ta blodförtunnande mediciner (Ipren, Aspirin, Waran, etc.).

HiFu - LaDerma Malmö
Gör behandlingen ont?
Just när behandlingen utförs kan man uppleva en viss stickande smärta och obehag men det är högst tolerabelt. Efter behandlingen har man ingen smärta. Det rekommenderas att ta smärtlindring, 30-60 min innan behandlingen.

När är de första resultaten synliga?
De första effekterna av behandlingen ses oftast 2-3 veckor efter behandlingen. Processen med att bryta ned fettceller och deras resorption genom naturliga metaboliska processer fortsätter i ytterligare 2 till 3 månader när den fulla effekten av behandlingen ses.

Indikationer för HIFU-behandlingen:
Hudåtstramning
Fettminskning
Avlägsnande av celluliter
Ansiktslyftning
Rynkreducering
Hakminskning
Avlägsnande av påsar under ögonen

Hudvård efter behandling:

- Använd gärna fuktgivande ansiktsmask varje dag under den första veckan, sedan två gånger per vecka.
- Tvätta ansiktet med ljummet vatten, inte för varmt eller för kallt under den första veckan.
- Ingen bastu, ingen ansträngande träning, ingen rökning eller alkoholintag på en vecka.
- Udvik solen under den första månaden och använd SPF 50.

Det rekommenderas att man först bokar en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.
Behandlingen tar 30 till 120 minuter, beroende av behandlingsområden.
Man ser fullt resultat efter cirka 6 månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, detta beror dock på ålder och hudens tillstånd. Ifall ytterligare en behandling behövs kan denna utföras efter 3 månader.
 
Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
HiFu - LaDerma Malmö

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer