Hårborttagning med Diode Laser


KORT OM CAPIUS 810 LASER

Capius Diode Laser är en extremt snabb, stark och effektiv maskin för permanent borttagning av hår. Med en effekt på 600W kan ni vara säkra på goda resultat varje gång!

Tack vare möjligheten att köra korta och långa pulser kan man med CAPIUS 810 behandla mörkare hudtyper än vad som normalt går med andra utrustningar på marknaden.

Med hjälp av det dubbla kylsystemet är behandlingarna nästintill smärtfria.

FÖRDELAR
Diode laser är en nyare teknik som ger bättre effekt än den tidigare metoden IPL, samt att det känns mycket mindre och behandlingstiderna är mycket kortare.

Hårsäckarna kan var aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Längden på växtcykeln och aktivitetsgraden varierar mellan olika kroppsdelar. På huvudet är växtcykeln upp till 7 år och 90 % av hårsäckarna är aktiva. Detta kan jämföras med håret på armar och ben där den aktiva växtcykeln är ett par månader och där ca 50% av hårsäckarna är aktiva. Flera faktorer påverkar hårväxten; arvsanlag, hormoner, nutritionstillstånd, ålder etc. Hormonbehandlingar eller andra typer av ordinerad behandling av läkare kan påverka resultatet.


Hårborttagning med Diode Laser Laderma Malmö

ATT TÄNKA PÅ INFÖR EN BEHANDLING
Man bör avstå från att sola 4-8 veckor före behandlingen. Håret ska helst rakas samma dag som behandlingen ska ske eller dagen innan.

Vaxa, plocka eller blek ej håret fyra veckor före samt efter behandling. Lasern verkar nämligen endast på de hårsäckar som innehåller hår.

GÖR BEHANDLINGEN ONT?
Med en iskall prisma och kall gel på huden kombinerat med den nya tekniken är smärtan minimal. Många känner inget och vissa tycker att det sticker till lite under behandlingen.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?
Det är olika från person till person men vanligtvis mellan 6-8 behandlingar.

Lasern kan bara komma åt de aktiva hårsäckarna. Vilande hårsäckar saknar pigment och upphettas därför inte av laserpulserna. Det bör passera 4-8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills de vilande hårsäckarna blir aktiva igen. En del kunder kan uppleva att det efter några behandlingar ser ut som om de plötsligt fått mer hår. Förklaringen är att de kvarvarande vilande hårsäckarna “aktiveras” av lasern snabbare än de skulle ha gjort utan behandling. Detta är faktiskt något positivt – då får vi enklare bort dessa “nyaktiverade” hårsäckarna vid nästa behandling!Vid val av flera områden tillkommer rabatt på paketpris. Kontakta oss för prisförslag!
Hårborttagning med Diode Laser Laderma Malmö
Hårborttagning med Diode Laser Laderma Malmö Hårborttagning med Diode Laser Laderma Malmö


Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer