Etrebelle


För dig som vill se ut som du fast 10 år yngre!

Fördelar med Etrebelle™
Etrebelle är en kombinerad kollagenstimulator och hybrid filler som består av biologiskt nedbrytbart PLA och en non-cross-linked hyaluronsyra. Det är en typ av filler som bygger upp kollagen snarare än att ge en omedelbar volymökning som vanliga HA fillers.
etrebelle - LaDerma Malmö

Till skillnad från andra PLA baserade produkter som t.ex. Sculptra, innehåller Etrebelle även hyaluronsyra som binder fukt och stabiliserar huden under tiden som nytt kollagen bildas (PLA). Den kollagenstimulerande effekten av PLA är en långsam process som pågår under flera månader. Men du får ett resultat som är ditt eget och håller i flera år.

Sculptra har PLLA som enda ingrediens. Etrebelle innehåller PLA och HA för att tillföra fukt och ge en omedelbar volym under tiden som nytt kollagen bildas i takt med att HA försvinner.

Säkerhet: Materialet är biologiskt nedbrytbart och biokompatibelt, PLA är säkert och FDA godkänt material.

Hur många behandlingar krävs: 1-2

Vem kan utföra behandling med Etrebelle?
För att arbeta och erbjuda injektioner med Etrebelle krävs det att man är legitimerad sjuksköterska eller läkare med god injektionsvana.

Mekanism bakom behandlingen:

Fysisk support
Direkt efter injektion kommer Etrebelle skapa volym genom hyaluronsyran. Under tiden hindrar PLA-mikropartiklarna effektivt hyaluronsyran från att migrera.

Återuppbyggande
Efter 1 månad, medan hyaluronsyran sakta bryts ner börjar PLA mikropartiklarna stimulera produktionen av nytt kollagen vilket leder till förbättrad elasticitet i huden.

Underhåll
Efter 6 månader har Etrebelle gradvis brutits ner och ersatts av nybildade kollagenfibrer som återskapat en helt naturlig volym och som kan förväntas bestå under flera år.

Kombination med andra behandlingar: Etrebelle kan med fördel kombineras med PRF behandlingen vid behov.

Indikationer:
1. Föryngring: rynkor
2. Atrofiskt ärr
3. Bristningar
4. Stora porer
5. Hand och knäföryngring
6.Volymåterställning

Att tänka på efter behandlingen


Nästan alla kan återgå till sina dagliga aktiviteter direkt. Efter behandlingen kan du som kund uppleva rodnad, mindre svullnad, blåmärken och milt obehag som försvinner normalt inom en till två dygn. Ett par dagar efter behandlingen ska du undvika bastu, fysisk träning och poolbad.

Det är viktigt att du masserar det behandlade området i fem minuter x fem gånger dagligen då det efter en månad börjar nybildas collagen runt PLA partiklarna och du kan gradvis se förbättringen. Du ser dock

Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
etrebelle full-face - LaDerma Malmö etrebelle Hoger-kind - LaDerma Malmö etrebelle-hoger-kind-man - LaDerma Malmö etrebelle-NEDA - LaDerma Malmö

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer