Cryolipolys


Cryolipolysis är en världshit i de estetiska centren för figurombyggnad!

Detta är en innovativ, icke-invasiv och smärtfri metod för att ta bort lokaliserade fettavlagringar från problematiska delar av kroppen. Den är baserad på ett förfarande för intensiv kylning av fettvävnad som kallas Cryolipolisis. Denna toppmoderna teknik är baserad på riktad kylning av fettceller utan konsekvenser för huden, nerverna eller andra omgivande vävnader och därefter på eliminering av fett genom resorption och naturliga metaboliska processer i kroppen. Cryolipolys leder till en effektivare minskning av fettavlagringar i de behandlade regionerna och resultaten är enastående hos både män och kvinnor. Beroende på genetiska predispositioner, ämnesomsättningar, fysiska aktiviteter och dieter, under cryolipolysprocessen, förlorar klienterna 4-6 cm i omkrets.
Cryolipolysis - LaDerma Malmö


Fördelar:
- Fyra olika storlekar på handstyckena, enkel behandling för hela kroppen.
- Unikt dubbelhaksbehandlingshandstycke
- Superstarkt kylsystem som säkerställer att behandlingstemperaturen minimeras till -10 ℃
- Apparaten är icke-kirurgisk, riskfri och lätt att hantera
- Ingen återhämtning, ingen konvalescenstid och återvändning till dagliga rutiner omedelbart.

Cryolipolys - vem är behandlingen lämplig för?
Cryolipolys är perfekt för både män och kvinnor i alla åldrar.
Detta är inte en metod för viktminskning, men på detta sätt behandlar man de regioner med fettavlagringar som är särskilt motståndskraftiga mot kost och motion.
Cryolipolysbehandlingar kan appliceras på hela kroppen: höfter, mage,nedre mage, inre och yttre lår och gluteus. Två eller flera zoner kan behandlas med 2 veckors mellanrum.

Är behandlingen smärtsam?
Under proceduren kan du uppleva en känsla av en lätt åtdragning av huden, kyla eller stickningar på applikationsstället. Känslan lugnar sig och försvinner under själva behandlingen. Du kan spendera tiden med att läsa eller ta sig en tupplur.

När är de första resultaten synliga?
De första effekterna av behandlingen ses oftast 2-3 veckor efter behandlingen. Processen med att bryta ned fettceller och deras resorption genom naturliga metaboliska processer fortsätter i ytterligare 2 till 3 månader när den fulla effekten av behandlingen ses.

Hur många cryolipolysbehandlingar behöver göras?
Beroende på tjockleken på fettvävnaden behövs 1 till 4 behandlingar. Helst bör 4 till 6 veckor gå mellan behandlingarna på samma område.

Är resultatet permanent?

Ja! När fettcellerna i underhuden kyls ner så inträder naturlig programmerad celldöd av fettcellerna. Huden, muskler och nervtrådar klarar av denna kraftiga kyla utan att skadas. Det är endast fettcellerna som dör.

Hur ofta rekommenderas det att upprepa behandlingen?

Behandlingar efter det första behandlingstillfället upprepas efter behov.

Hur lång är återhämtningen?

Det behövs ingen tid för återhämtning. Du kan genast återvända till dina dagliga aktiviteter.

Kan behandlingen kombineras med någon annan behandling för att uppnå ännu bättre effekt?

Cryolipolys ger utmärkta resultat i kombination med anti-cellulitmassage, lymfatisk dränering, mesoterapi lipolys eller carboxytherapy.

 
Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en konsultation.
Cryolipolysis - LaDerma Malmö Cryolipolysis - LaDerma Malmö

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer