Anti-aging


Mesoéclat från Mesoestetic

Intensiv Antiaging-behandling med omedelbar verkan.

Mesoeclat är en effektiv behandling av hudens åldrande och bevarar hudens ungdomlighet. Nämns som en populär behandling bland Hollywoods stjärnor.
Efter en behandling, kommer huden få en fräsch kulör med minskning av porer, minskning av trötthetstecken och med ett resultat av silkeslen hy.
Mesoéclat kan användas som en enstaka behandling eller en process av fem behandlingar.
Mesoéclat metoden är utvecklad med syftet av att stimulera hudens försvarsmekanismer i striden mot åldrandet. Metoden består av:
Mesoeclat fra Mesoestetic - laderma


Mesoéclat Solution – är en lösning som består av att huden genomgår en peelingprocess, där den har en mycket fuktgivande och återbildande effekt på cellerna. Den avlägsnar hornceller, stimulerar hudens fuktnivå och mjuknar upp huden, vilket ger en jämnare hud-kulör. Användningen utav produkten gör att ampullerna tas upp i huden på ett mycket effektivare sätt.

Mesoéclat Ampuller - är en chockterapi för huden. Den innehåller aktiva substanser med en mycket stark återbildande antioxidantrik och uppstramande effekt. Efter användning känns huden omedelbart smidig och fast, full av vitalitet och energi.

Mesoéclat Cream - är för hemmabruk. Krämen innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hudens färg, samt ger uppstramning av huden och förstärkning av kollagen.

Hudvårdsklinik Mesoestetic malmoMesoeclat ojne efter Mesoeclat fra Mesoestetic laderma clinic malmo sverige Hudvårdsklinik

Facebook

Upp till 50% rabatt!!

Varje månad har vi en mängd unika och mycket förmånliga erbjudanden på våra behandlingar. Missa inte våra erbjudanden som ger dig upp till 50% rabatt!

Läs mer